Obnovljena stepeništa i prilazi ulazima u Ulici Antuna Hangija

Nedavno je okončana sanacija stepeništa i prilaza ulazima u Ulici Antuna Hangija na brojevima 22, 24, 26 i 28 na Koševskom Brdu. Za taj projekt iz budžeta Općine Centar izdvojeno je 24.435 KM.
Obnovljena stepeništa i prilazi ulazima u Ulici Antuna Hangija

Djelatnici građevinske firme ''Sela'' su radove započeli rušenjem dotrajalih betonskih elemenata stepeništa i staza. Nakon što su postavili novu tamponsku podlogu izbetonirali su četiri stepeništa i staze na koje su postavili više od 100 kvadratnih metara kulir ploča, a potom i 40 metara nove pješačke ograde na prilazima do ulaza na pomenutim adresama.

Tim povodom su stanari iz Ulice Antuna Hangija 22-28 uputili načelniku Općine Centar Dževadu Bećireviću pismo zahvalnosti u kojem se, između ostalog, navodi:

''Ovim putem želimo izraziti veliku zahvalnost Općini Centar i Službi za prostorno uređenje i komunalne poslove koji su udovoljili našem zahtjevu i uspješno realizovali projekt sanacije stepeništa i prilaza do naših ulaza.

Posebnu zahvalnost upućujemo općinskom načelniku Dževadu Bećireviću i njegovim saradnicima, kao i firmi ''Sela'' d.o.o. Sarajevo koja je profesionalno, kvalitetno i u kratkom vremenskom periodu izvršila sanacione radove.''

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti