Zahvalnica stanara iz Ulice Marcela Šnajdera

Na adresu načelnika Općine Centar Dževada Bećirevića stigla je zahvalnica stanara iz Ulice Marcela Šnajdera 9 i 11 za uređenje pješačke staze i stepeništa ispred njihove zgrade.
Zahvalnica stanara iz Ulice Marcela Šnajdera

U pismu koje, u ime stanara, potpisuje Rukija Ismailović, navodi se:

-Povodom završetka radova na uređenju puta kod naše zgrade, koje je na naš zahtjev finansirala Općina Centar, izražavamo iskrenu zahvalnost Općini Centar na čelu sa načelnikom Dževadom Bećirevićem, kao i Općinskom vijeću i svima koji su učestvovali u tom značajnom projektu. Uređeni put služi na čast i ugled Općine Centar građanima Sarajeva. Ovo je još jedan primjer da načelnik Dževad Bećirević kao i cijeli kolektiv brinu o građanima središnje sarajevske općine. Ponosimo se Vašim doprinosom u ovom poduhvatu jer odražava Vašu brigu i pristup za civilizacijski i evropski izgled i ugled Sarajeva– piše u zahvalnici.

Inače, za projekt obnove i uređenja pješačke staze i stepeništa u Ulice Marcela Šnajdera 9-11 (Mjesna zajednica ''Breka – Koševo II''), koji je realiziran ovog ljeta, iz budžeta Općine Centar izdvojeno je 29.450 KM.

01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
Više vijesti