Objavljena konačna lista za instruktore i popisivače na području općine Centar

Konačna lista izabranih kandidata za instruktore i popisivače na području općine Centar objavljena je 29. augusta 2013. godine na oglasnoj ploči Općine Centar (Mis Irbina 1) i u prostorijama Popisne komisije, poslovna zgrada Svjetlosti (Muhameda Kantardžića 3) 29.
Objavljena konačna lista za instruktore i popisivače na području općine Centar

Izabrani kandidati obavezni su da u periodu od 29. augusta do 4. septembra dostave kopije dokumenata (uz dostavljanje na uvid originalne dokumente): ličnu kartu; diplomu; uvjerenje Zavoda za zapošljavanje (ukoliko dokazuju nezaposlenost); index; dokaz da je kandidat bio borac, invalid ili civilna žrtva rata; član porodice poginulog borca Popisnoj komisiji Općine Centar Sarajevo od 10 do 15 sati.

 

Od 6. do 10. septembra kandidatima izabranim za općinske instruktore održat će se instruktivna nastava kojoj su obavezni prisustvovati svakoga dana. Po završetku polagat će završni test nakon kojeg će se u zavisnosti o kvaliteti urađenog testa i bodovne liste, kandidati rasporediti kao općinski odnosno rezervni instruktori.


Instruktivna nastava će se održati u velikoj sali Općine Centar i u prostorijama Popisne komisije općine Centar a o vremenu održavanja kandidati će biti naknadno obaviješteni.

 

Za izabrane kandidate popisivače u periodu od 16. do 20. septembra odvijati će se instruktivna nastava, nakon koje će polagati završi ispit te potom u zavisnosti od kvaliteta testa i bodovne liste biti raspoređeni kao popisivači, odnosno rezerve.

01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
Više vijesti