U subotu Drugo kolo malonogometnog turnira za naslov prvaka BiH

U okviru doigravanja za naslov prvaka Bosne i Hercegovine u malom fudbalu, u subotu, 27. aprila 2013. godine u sportskoj dvorani ''Ramiz Salčin'' na Mojmilu u 16,30 sati bit će odigrana utakmica drugog kola između malonogometnih klubova ''Centar'' iz Sarajeva i ''Tango'' iz Istočnog Sarajeva.
U subotu Drugo kolo malonogometnog turnira za naslov prvaka BiH

Navedene ekipe su tokom regularnog prvenstva u malom fudbalu osvojile naslov prvaka Federacije BiH odnosno Republike Srpske.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da svojim prisustvom podrže ekipu MNK ''Centar'' u borbi za osvajanja naslova prvaka BiH u malom nogometu. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Općina Centar je jedan od sponzora malonogometne ekipe ''Centar'' koja je do sada osvojila Futsal kup Bosne i Hercegovine za 2012. godinu, kao i titulu vicešampiona u državnom ligaškom takmičenju u malom nogometu, čime su na najbolji način predstavljali Općinu Centar kao ustanovu koja podržava rad sportskih klubova. 

Prva utakmica između ekipa MNK ''Centar'' i MNK ''Brotnjo'' iz Čitluka odigrana je 24. aprila 2013. godine u sportskoj dvorani ''Ramiz Salčin'', kada su gosti – ekipa kluba ''Brotnjo'' pobijedila MNK ''Centar'' rezultatom 4:2. Revanš utakmica se igra 30. aprila u Čitluku.

Prema rasporedu, MNK ''Brotnjo“ dočekuje ekipu ''Tango'' u Čitluku 4. maja, dok će 8. maja 2013. godine u Istočnom Sarajevu igrati malonogometne ekipe klubova ''Tango'' i ''Centar''. Za 11. maj je predviđena utakmica između ekipa ''Tango'' i ''Brotnjo'' u sportskoj dvorani u Istočnom Sarajevu.

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti