U nedjelju finale općinskog takmičenja u odbojci za djevojčice

Nakon odigranih osam utakmica odbojkaškog takmičenja za učenice osnovnih škola sa Centra, u nedjelju 10. marta 2013. godine u sali sarajevskog FIS-a, planirano je odigravanje finalnih utakmica ovog takmičenja.
U nedjelju finale općinskog takmičenja u odbojci za djevojčice

 

U finale su se plasirale ekipe osnovnih škola: „Alija Nametak“, „Silvije Strahimir Kranjčević“ i „Katolički školski centar“.

Prema utvrđenom planu, ekipa OŠ „Alija Nametak“ igra prvu utakmicu protiv OŠ „Silvije Strahimir Kranjčević“ u 10 sati. Nakon toga, u 10:50 sati, je planirana utakmica između ekipa osnovnih škola „Katolički školski centar“ i „Alija Nametak“, dok je odigravanje treće utakmice između ekipa OŠ „Silvije Strahimir Kranjčević“ i „Katoličkog školskog centra“ planirano u 11:40 sati. Na kraju takmičenja predstavnici Općine Centar uručit će medalje najuspješnijim odbojkaškim ekipama, a školama diplome za plasman ekipa. Za nastavnike tjelesnog i zdravstvenog odgoja predviđene su simbolične novčane nagrade. Organizator ovog sportskog takmičenja je Općina Centar u saradnji sa Javnom ustanovom „Centar za sport i rekreaciju“.

28.06.2024.
SARADNJA JU „CENTAR KULTURE I MLADIH“ I AMBASADE JAPANA
Veliko interesovanje za japansku strip kulturu
28.06.2024.
OSNOVNA ŠKOLA „MEHMED-BEG KAPETANOVIĆ LJUBUŠAK“
Zamjena unutrašnje stolarije i opremanje prostora produženog boravka
28.06.2024.
SNAŽNA SARADNJA IZMEĐU OPĆINE CENTAR I SAVEZA „SUMERO“
Za pokretanje DI HUB Sumero Općina Centar izdvojila 10.000 maraka
Više vijesti