PODRŠKA OBRAZOVANJU

Zahvalnica Fakulteta za javnu upravu Općini Centar

Na sarajevskom Fakultetu za javnu upravu (Patriotske lige 41) upriličena je 31. maja 2012. godine svečana dodjela zahvalnica prijateljima ove visokoškolske ustanove koji su dali podršku za uspješno završeni ovogodišnji ciklus studentske prakse
Zahvalnica Fakulteta za javnu upravu Općini Centar

Među dobitnicima zahvalnice je i Općina Centar koja ima veoma dobru saradnju sa Fakultetom za javnu upravu.
Dekan Ismet Sejfija i prodekan ovog fakulteta Amina Hadžibegić-Bicciato uputili su riječi pohvale za načelnika, pomoćnike i uposlenike Općine Centar koji su dali sve od sebe da studenti steknu što više znanja tokom prakse koju su obavljali u Općini.
U ime općinskog načelnika Dževada Bećirevića zahvalnicu je primila Jasna Beba, pomoćnica načelnika za opću upravu, koja je izrazila uvjerenje da će se uspješna saradnja između središnje sarajevske općine i Fakulteta za javnu upravu nastaviti i u budućnosti.
-Saradnja sa Općinom Centar uspostavljena je na zahtjev Fakulteta za javnu upravu, pa je tako studentima pružena prilika da upoznaju kako se obavljaju poslovi u svim službama općinskog organa uprave i Općinskom vijeću čijim sjednicama su prisustvovali– rekla je Jasna Beba, pomoćnica načelnika za opću upravu.