UZ FINANSIJSKU PODRŠKU OPĆINE CENTAR

Započinje novi ciklus sportskih projekata u FIS-u

U prostorijama Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ (Mis Irbina 10), a pod pokroviteljstvom Općine Centar koja je i osnivač ove javne ustanove, započinje novi ciklus besplatnih sportskih projekata za djecu, mlade, odrasle i osobe treće životne dobi.
Započinje novi ciklus sportskih projekata u FIS-u

Termini održavanja projekata započinju od 5. februara ove godine i svi su u objektu Fiskulturnog doma – FIS-a. Škola gimnastike za osnovce će biti održavana u gimnastičkoj dvorani svakog ponedjeljka od 14 sati, a utorkom i četvrtkom od 15 sati. Škola fudbala za dječake će biti ponedjeljkom i petkom od 9 sati i ponedjeljkom i četvrtkom od 14 i 15 sati na vanjskom igralištu FIS-a (balon hala) gdje će biti i škola fudbala za djevojčice svakog utorka i četvrtka od 15 i 30 sati. Vježbe za osobe treće životne dobi će biti nastavljene utorkom i četvrtkom od 12 i 45 sati. Aerobik sa žene, životne dobi 50 +, će biti održavan svakog utorka i četvrtka od 17 i 45 sati, dok će za žene mlađe životne dobi termini aerobika biti tri puta sedmično, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16 i 30 sati. Taekwondo klub „Mladost“ održava treninge za djecu svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka i petka od 20 i 15 sati, dok je trening subotom u 16 i 30 sati u gimnastičkoj sali. Škola odbojke za osnovce biće u dva termina, ponedjeljkom od 15 i 15 sati, a četvrtkom od 16 i 30 sati. 

 

Prijave na navedene sportske projekte u FIS-u je moguće uraditi dolaskom na sam termin. Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem sljedećeg maila: sport@csrsa.ba.  

 

19.02.2024.
JAVNA USTANOVA „CENTAR ZA SPORT I REKREACIJU“
Javni poziv za ostvarivanje prava na finansiranje trenažnog procesa
13.02.2024.
FINANSIJSKA PODRŠKA BORAČKOJ POPULACIJI
Poziv boračkim udruženjima za dostavu projekata
13.02.2024.
OPĆINA CENTAR OBEZBIJEDILA 32.000 KM
Besplatan prijevoz za učenike sa invaliditetom i njihove pratioce
Više vijesti