UZ FINANSIJSKU PODRŠKU OPĆINE CENTAR

Započinje novi ciklus sportskih projekata u FIS-u

U prostorijama Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ (Mis Irbina 10), a pod pokroviteljstvom Općine Centar koja je i osnivač ove javne ustanove, započinje novi ciklus besplatnih sportskih projekata za djecu, mlade, odrasle i osobe treće životne dobi.
Započinje novi ciklus sportskih projekata u FIS-u

Termini održavanja projekata započinju od 5. februara ove godine i svi su u objektu Fiskulturnog doma – FIS-a. Škola gimnastike za osnovce će biti održavana u gimnastičkoj dvorani svakog ponedjeljka od 14 sati, a utorkom i četvrtkom od 15 sati. Škola fudbala za dječake će biti ponedjeljkom i petkom od 9 sati i ponedjeljkom i četvrtkom od 14 i 15 sati na vanjskom igralištu FIS-a (balon hala) gdje će biti i škola fudbala za djevojčice svakog utorka i četvrtka od 15 i 30 sati. Vježbe za osobe treće životne dobi će biti nastavljene utorkom i četvrtkom od 12 i 45 sati. Aerobik sa žene, životne dobi 50 +, će biti održavan svakog utorka i četvrtka od 17 i 45 sati, dok će za žene mlađe životne dobi termini aerobika biti tri puta sedmično, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16 i 30 sati. Taekwondo klub „Mladost“ održava treninge za djecu svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka i petka od 20 i 15 sati, dok je trening subotom u 16 i 30 sati u gimnastičkoj sali. Škola odbojke za osnovce biće u dva termina, ponedjeljkom od 15 i 15 sati, a četvrtkom od 16 i 30 sati. 

 

Prijave na navedene sportske projekte u FIS-u je moguće uraditi dolaskom na sam termin. Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem sljedećeg maila: sport@csrsa.ba.  

 

11.03.2024.
ZA STIPENDIJE ĆE BITI IZDVOJENO 2.111.900 KM
Dopunjena preliminarna lista stipendista
08.03.2024.
PRIJAVE MOGUĆE DOLASKOM NA TERMIN
Besplatna škola odbojke za osnovce sa Centra
Više vijesti