USAID PROJEKAT „DIASPORA INVEST“ U SARADNJI SA OPĆINOM CENTAR

Objavljen javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstva

Objavljen je javni poziv koji se odnosi na dostavljanje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjen za podršku kvalifikovanih i registrovanih mikro, malih i srednjih preduzeća (MSP) na području općine Centar.
Objavljen javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstva

Poziv je otvoren u saradnji sa USAID projektom „Diaspora Invest“, sa ciljem poticanja direktnih investicija uz saradnju sa dijasporom. 

Pozivaju se sva kvalifikovana mikro, mala i srednja preduzeća da podnesu prijave u okviru ovog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava najkasnije do 31. oktobra 2023. godine do 16 sati.

Bilo koja kompanija koja je zainteresovana za prijavu na javni poziv Fonda za dodjelu bespovratnih sredstava USAID Diaspora Invest projekta mora podnijeti zahtjev na engleskom ili na jezicima BiH. 

Popunjen obrazac treba dostaviti u elektronskoj verziji, a elektronsku prijavu treba popuniti i učitati sa popratnim dokumentima koristeći online verziju dostupnu na sljedećem linku: www.grant.diasporainvest.ba.

Više informacija o javnom pozivu možete naći na sljedećem linku:  https://www.fmi-inc.net/opportunities/municipal-diaspora-facility-small-grant-fund/.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti