PODRŠKA ZA PODUZETNIKE

U četvrtak Help Desk sesija - Ugovor o kupoprodaji

Općina Centar Sarajevo, u partnerskom djelovanju sa Općinom Novo Sarajevo, Službom za zapošljavanje Kantona Sarajevo, CEFE BiH, Internacionalnim univerzitetom BURCH, Udruženjem BIT ALLIANCE Sarajevo, Advokatom Sabinom Čelik iz Sarajeva i Knjigovodstvenim biroom AssetFin d.o.o., provodi aktivnosti projekta „LEADER: Local Economy Activation – Development through Entrepreneurship Recovery/LIDER: Aktiviranje lokalne privrede - Razvoj kroz oporavak preduzetništva“. Jedna od aktivnosti bila je i raspisivanje javnog poziva „Pokreni svoj kreativni ili ICT biznis“.
U četvrtak Help Desk sesija - Ugovor o kupoprodaji

 U okviru Help Deska, održavaju se sedmične sesije podrške na teme od interesa za nove i postojeće poduzetnike, tačnije vlasnike mikro, malih i srednjih preduzeća u Kantonu Sarajevo.

Naredna Help Desk sesija će se održati u četvrtak 9. marta 2023. godine, sa početkom u 16 sati, u Centru za izvrsnost u poduzetništvu Sarajevo, ulica Avde Jabučice broj 52 i putem Zoom aplikacije na sljedećem linku: https://us02web.zoom.us/j/86163474802?pwd=YkJmYTJlYzIxY2ZDWWtNTFNrMVFBQT09.

Tema Help Desk sesije će biti „Ugovor o kupoprodaji“. Sesiju će voditi Sabina Čelik, advokatica sa višegodišnjim iskustvom u radnom pravu.

Svoje učešće na Help Desk sesiji možete potvrditi popunjavanjem formulara za prijavu na sljedećem linku: https://forms.gle/jnF2pzhB4fPRo1d69.

Projekat  se realizuje u okviru programa EU4BusinessRecovery koji finansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka, a zajednički realizuju Međunarodna organizacija rada (MOR), Društvo za međunarodnu saradnju (GIZ) i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP). Projektom LEADER nastoji se unaprijediti nivo poduzetničkog angažmana u Kantonu Sarajevo, sa posebnim fokusom na visoko profitne biznise u oblastima ICT i kreativnih industrija. 

11.03.2024.
ZA STIPENDIJE ĆE BITI IZDVOJENO 2.111.900 KM
Dopunjena preliminarna lista stipendista
08.03.2024.
PRIJAVE MOGUĆE DOLASKOM NA TERMIN
Besplatna škola odbojke za osnovce sa Centra
05.03.2024.
BESPLATNE ŠKOLE I KURSEVI U CKM
U toku je upis u školu digitalnih inovacija
Više vijesti