CENTAR ZA IZVRSNOST U PODUZETNIŠTVU NA GORICI

Izvođenje završnih radova na ugradnji termo fasade

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinskih službi pokrenuo nove procedure javnih nabavki.
Izvođenje završnih radova na ugradnji termo fasade

Procedura, koja je pokrenuta u ime Službe za prostorno uređenje i investicije Općine Centar, kao konkurentski zahtjev, odnosi se na izvođenje završnih radova na ugradnji termo fasade na objektu „Centa za izvrsnost u poduzetništvu“ (Ulica Avde Jabučice 52), nekadašnji Centar za mlade na Gorici. Projekat će biti realizovan u okviru programa „Mjere energetske efikasnosti na društvenom domu Gorica“, kojeg zajednički finansiraju Općina Centar i Fond za zaštitu okoliša FBiH.  Javno otvaranje dostavljenih ponuda planirano je  11. januara 2023. godine, do kada je i moguće dostaviti ponude.

 

Druga procedura je pokrenuta kao otvoreni postupak u ime Službe za stambene i komunalne poslove Općine Centar. Postupkom se traži odgovarajuća firma za usluge održavanja, prijevoza putnika i naplate usluga prijevoza kosim liftom na Ciglanama.

 

Ponude je moguće dostaviti do 23. januara ove godine nakon čega slijedi javno otvaranje dostavljenih ponuda.

 

U ime Odsjeka za informatiku pokrenuta je procedura otvorenog postupka nabavke računarske i tehničke opreme, te video sistema u cilju unaprjeđenja postojećeg.  

 

Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba.

 

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedene javne pozive, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.