Ajnadžić prisustvovao svečanom otvaranju prostorija Kluba borilačkih sportova „Gladijator“

U prisustvu velikog broja zvanica u petak, 29. jula 2016. godine, u Ulici Jezero 8 svečano su otvorene prostorije Kluba borilačkih sportova Gladijator, koji je osnovao najbolji bosanskohercegovački bokser i K-1 borac Adnan Redžović, koji je ujedno i predsjednik i trener kluba. U ime Općine Centar, koja je jedan od donatora kluba, svečanosti su prisustvovali predsjedavajući Općinskog vijeća dr. Nedžad Ajnadžić i vijećnik Velija Katica.
Ajnadžić prisustvovao svečanom otvaranju prostorija Kluba borilačkih sportova „Gladijator“

Predsjedavajući Ajnadžić je čestitao Redžoviću na postignutom uspjehu, te zaželio sreću u budućim radu.

 

-Općina Centar njeguje dugogodišnju tradiciju pomaganja sportskim kolektivima, a posebno onim koji daju doprinos razvoju i promociji sporta u našoj zemlji i predstavljanju Bosne i Hercegovine u svijetu. Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je veliki broj mladih ljudi uključen u ovaj sport, a to je zasigurno garancija za buduće uspjehe. Želim vam mnogo sreće u radu, a siguran sam de će naša saradnja biti nastavljena i u budućnosti, naglasio je Ajnadžić.

 

Redžović se zahvalio Općini Centar koja je imala sluha za potrebe kluba.

 

-Prije svega želim da se zahvalim načelniku Općine Dževadu Bećireviću, predsjedavajućem Ajnadžiću i Općinskom vijeću na pomoći i razumijevanju za potrebe kluba i uspjehe koje postižu njegovi članovi. Općina Centar nam je ustupila ovaj prostor po povoljnijim uslovima, te nam je za opremanje prostorija donirala 2.000 maraka. Ja se nadam da će iz ove sportske sale izaći mnogo uspješnih sportista i šampiona, a to nam je i prvobitni cilj, dodao je Redžović.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti