Udruženju porodica šehida i poginulih boraca KS Općina donirala 2.000 maraka

U ime načelnika Općine Centar Dževada Bećirevića, njegov pomoćnik za boračko-invalidsku zaštitu Đulaga Hamza ugostio je Bahriju Kitušu, predsjednicu Udruženja porodica šehida i poginulih boraca Kantona Sarajevo. Povod posjete bio je uručivanje protokola o realizaciji granta u iznosu od 2.000 KM koji je iz budžeta Općine Centar dodijeljen pomenutom Udruženju.
Udruženju porodica šehida i poginulih boraca KS Općina donirala 2.000 maraka

U ime Općine Centar protokol je potpisao načelnik Dževad Bećirević, a u ime Udruženja to je učinila predsjednica Kituša. Donirana sredstva namijenjena su za podršku radu pomenutog Udruženja.

 

Predsjednica Kituša uputila je riječi zahvalnosti načelniku Bećireviću i Općini Centar za dugogodišnju podršku boračkoj populaciji.

 

-Ova donacija predstavlja nastavak odlične saradnje koju naše udruženje ima sa Općinom Centar, na čemu smo posebno zahvalni načelniku Dževadu Bećireviću koji nam je uvijek izlazio u susret i koji zaista pokazuje poseban senzibilitet prema boračkoj populaciji, što je za svaku pohvalu. Nadamo se da će se ovako dobra saradnja sa Općinom nastaviti i u budućnosti.

04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
04.07.2024.
IZ BUDŽETA IZDVOJENO 527.145 KM
Napreduju radovi na sanaciji Trga Karla Paržika na Marijin dvoru
03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
Više vijesti