Poziv za dostavu projekata za budžet Općine Centar za 2017. godinu

Općina Centar je, u sklopu priprema nacrta budžeta za 2017. godinu i u skladu sa budžetskim kalendarom, raspisala javni poziv za dostavu prijedloga projekata iz oblasti lokalnog ekonomskog razvoja, zaštite okoliša, urbanog razvoja i komunalne infrastrukture, sa ciljem da se utvrde prioriteti za finansiranje iz budžeta Općine u narednoj godini.
Poziv za dostavu projekata za budžet Općine Centar za 2017. godinu

Javni poziv je objavljen 14. juna 2016. godine u dnevnom listu ''Oslobođenje'' i na web stranici Općine Centar: www.centar.ba i ostaje otvoren 30 dana.

 

Pravo predlaganja projekata imaju građani, savjeti mjesnih zajednica, institucije, poduzetnici, općinske službe, kao i svi drugi koji imaju projektnu ideju od interesa za veći broj građana.

 

Prijedloge treba dostaviti na obrascima koji su dostupni na info punktu Općine Centar (Mis Irbina 1), u prostorijama mjesnih zajednica Općine Centar, kao i na općinskoj web stranici. Dodatne informacije ili pomoć u vezi sa popunjavanjem i predajom obrazaca mogu se dobiti u prostorijama mjesnih zajednica, kao i putem Službe za prostorno uređenje i komunalne poslove i Službe za privredu i lokalni ekonomski razvoj Općine Centar.

 

Izvještaj po obavljenoj ocjeni predloženih projekata iz oblasti lokalnog ekonomskog razvoja, zaštite okoliša, urbanog razvoja i komunalne infrastrukture bit će objavljen na web stranici Općine Centar.

04.07.2024.
IZ BUDŽETA IZDVOJENO 527.145 KM
Napreduju radovi na sanaciji Trga Karla Paržika na Marijin dvoru
03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
Više vijesti