Poziv mladima za besplatnu edukaciju o poslovnim vještinama

Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL - Building New Lives dobilo je finansijsku podršku Općine Centar za projekt ''Obrazovanje za poslovne vještine'' sa kojim je Udruženje apliciralo na javni poziv za finansiranje i sufinansiranje mini projekata mladih sredstvima budžeta za 2015. godinu.
Poziv mladima za besplatnu edukaciju o poslovnim vještinama

 U cilju realizacije projekta, za koji je Općina izdvojila 2.000 KM, Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL poziva mlade ljude dobi od 18 do 30 godina da se prijave na program poslovnih vještina - IV ciklus. Program se sastoji iz slijedećih modula: Poslovna komunikacija i kultura; Menadžment u poslovnim organizacijama; Informaciono-tehnološke vještine u poslovnim organizacijama; Socijalne vještine i projektni menadžment. Program je besplatan, a neki od predavača su internacionalni eksperti i profesori iz navedenih oblasti.

Prednost u prijavi imaju mlade osobe sa mjestom prebivališta na području općine Centar. Udruženje BNL je objavilo 28. marta 2015. godine na njihovoj web stranici www.bnl.co.ba ovaj poziv koji ostaje otvoren do popune mjesta. Prijave treba poslati e-mailom na adresu:konkurs@bnl.co.ba sa naznakom ''Prijava na program poslovnih vještina IV ciklus''. 

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti