Počelo općinsko odbojkaško takmičenje za djevojčice

U organizaciji Službe Općine Centar za obrazovanje, kulturu i sport i Javne ustanove ''Centar za sport i rekreaciju'', odigrane su 23. februara 2015. godine u sali FIS-a utakmice grupe A u odbojkaškom takmičenju za djevojčice – učenice iz 11 osnovnih škola sa područja općine Centar.
Počelo općinsko odbojkaško takmičenje za djevojčice

 Tokom odigranih šest utakmica u grupi A postignuti su slijedeći rezultati: OŠ Katoličkog školskog centra – OŠ ''Hasan Kikić'' 2:0; OŠ ''Isak Samokovlija'' - OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' 2:1; OŠ ''Hasan Kikić'' – OŠ ''Isak Samokovlija'' 2:1; OŠ Katoličkog školskog centra – OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' 2:0; OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' - OŠ ''Hasan Kikić'' 2:0; OŠ Katoličkog školskog centra - OŠ ''Isak Samokovlija'' 2:0.

Prvo mjesto u grupi A osvojile su sa šest bodova odbojkašice Osnovne škole Katoličkog školskog centra i tako obezbijedile plasman u finale takmičenja koje će biti održano u martu. Drugo mjesto je pripalo odbojkašicama OŠ ''Hasan Kikić'' sa osvojena četiri boda, dok su na trećem mjestu učenice škole ''Isak Samokovlija'' sa tri boda. Na posljednjem mjestu su odbojkašice OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' sa osvojenim jednim bodom.

Nastavak općinskog takmičenja u odbojci za djevojčice je 3. marta 2015. godine kada su na programu utakmice grupe B.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti