Općina nastavlja pružati podršku Malonogometnom klubu ''Centar''

U ovogodišnjem budžetu Općine Centar izdvojeno je 10.000 KM za podršku realizaciji planiranih aktivnosti Malonogometnog kluba ''Centar''. Protokol sa potpisom načelnika Dževada Bećirevića o realizaciji ovog budžetskog granta, potpisao je predsjednik MNK ''Centar'' Alija Gluhović u Općini Centar 5. februara 2015. godine.
Općina nastavlja pružati podršku Malonogometnom klubu ''Centar''

Prema riječima Gluhovića, saradnja ovog kluba sa Općinom Centar traje već duži vremenski period. –Naš rad umnogome zavisi od pomoći i podrške Općine Centar i načelnika Dževada Bećirevića, koji su u proteklim godinama imali razumijevanja za naš rad i prepoznali su naše uspjehe, na čemu smo posebno zahvalni. Dodijeljena sredstva će nam sigurno pomoći da ostvarimo zacrtane ciljeve u sezoni koja je pred nama, jer Uprava Malonogometnog kluba ''Centar'' želi da kod djece i mladih što više popularizuje ovaj sport, posebno na području općine Centar- kazao je Gluhović.

 

MNK ''Centar'' je prethodnih godina ostvario zapažene rezultate, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. U protekloj takmičarskoj sezoni klub se natjecao u Premijer Futsal ligi BiH, kada je bez i jednog poraza osvojio prvo mjesto i tako stekao pravo učešća u međunarodnoj Ligi prvaka.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti