Općina Centar pomogla KJP Centar Skenderija sa 30.000 KM

U Općini Centar je u petak, 6. februara 2015. godine potpisan protokol o realizaciji finansijskih sredstava koje je Općina Centar izdvojila iz ovogodišnjeg budžeta za potrebe Kantonalnog javnog preduzeća Centar Skenderija.
Općina Centar pomogla KJP Centar Skenderija sa 30.000 KM

Radi se o grantu u iznosu od 30.000 KM namijenjenom za sufinansiranje sportskih projekata klubova i škola sa područja središnje sarajevske općine, kao i projekata iz oblasti kulture koji se realiziraju u Centru Skenderija.

 

Prilikom potpisivanja protokola direktor Centra Skenderija Hajriz Bećirović je naglasio da ovo nije prvi put da Općina Centar pomaže Skenderiji. –Tako smo 2013. godine dobili od Općine 100.000 KM za sufinansiranje kulturnih i sportskih aktivnosti u Skenderiji. Zahvaljujem se načelniku Dževadu Bećireviću i Općinskom vijeću Centar na cjelokupnoj dosadašnjoj podršci. Za sredstva koja su izdvojena iz ovogodišnjeg budžeta vrata male dvorane ''Mirza Delibašić'' će biti otvorena za osnovne škole i klubove sa Centra i nadamo se da će Općina finansijski podržati i druge naše projekte do kraja ove godine– kazao je Bećirović.

 

Potpisivanju protokola je prisustvovala i Zakira Šero, pomoćnica načelnika za obrazovanje, kulturu i sport Općine Centar.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti