Besplatno klizanje na Zetri za osnovce općine Centar

Općina Centar, kao i prethodnih godina, izdvojila je finansijska sredstva za Kantonalno javno preduzeće ZOI '84 i time omogućila besplatno klizanje u Olimpijskoj dvorani Zetra za sve učenike osnovnih škola sa područja Centra.
Besplatno klizanje na Zetri za osnovce općine Centar

Protokol o realizaciji granta vrijednog 20 hiljada maraka 5. februara 2015. godine potpisali su pomoćnica načelnika Općine Centar za obrazovanje, kulturu i sport Zakira Šero i direktor KJP ZOI '84 Midhat Hubijar.

Tokom februara osnovcima su na raspolaganju besplatni termini vikendom u periodu od 10.30 do 11.30 i 15.45 do 16.45 sati. Učenici termine mogu koristiti besplatno uz priloženu đačku knjižicu kao identifikacioni dokument.

Prema riječima Hubijara, saradnja KJP ZOI '84 sa Općinom Centar traje godinama.

-Pomoć i podrška koju nam je pružala i pruža Općina Centar je fascinantna. Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti i u narednom periodu. Donirana sredstva su od izuzetnog značaja za KJP ZOI '84- kazao je Hubijar.

Cilj ovog projekta je da se učenicima tokom zimske sezone omogući da svoje slobodno vrijeme iskoriste za sportsko-rekreativne aktivnosti, te da se kod djece razvije ljubav prema ovom zimskom sportu. Zahvaljujući ovoj saradnji Općine Centar i ZOI '84 osnovci sa Centra su imali besplatne termine i tokom zimskog raspusta.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti