Nedžadu Ajnadžiću uručena zahvalnica Fonda KS za izgradnju stanova

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Nedžad Ajnadžić primio je 28. januara 2015. godine u Općini Centar predstavnike Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova i Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo.
Nedžadu Ajnadžiću uručena zahvalnica Fonda KS za izgradnju stanova

Prilikom ovog susreta, kojem su prisustvovali i predstavnici općinskih službi za prostorno uređenje i komunalne poslove i za privredu i finansije, razgovarano je o saradnji Općine Centar odnosno Općinskog vijeća sa kantonalnim Fondom za izgradnju stanova i Zavodom za izgradnju, posebno kada je riječ o provedbama odluka koje donosi Općinsko vijeće a koje se odnose na građevinsko zemljište. Pri tome je naglašeno da će se i u budućim projektima stambene izgradnje nastaviti dobra međusobna saradnja ovih institucija u interesu građana općine Centar, Kantona Sarajevo i Federacije BiH. –Zadovoljstvo je da dobijemo šansu i priliku da pomažemo u rješavanju stambenog pitanja za boračke porodice, za mlade, kao i za istaknute javne ličnosti iz raznih sfera društvenog života- naglasio je Ajnadžić.

Ovom prilikom je finansijski direktor Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova Haris Hasanagić uručio zahvalnicu predsjedavajućem Općinskog vijeća Centar Nedžadu Ajnadžiću za njegovu svestranu podršku Fondu na realizaciji planova stambene izgradnje za boračku populaciju, mlade i ostale građane Kantona Sarajevo.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti