Anketiranje građana o uslugama Općine Centar

U cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga koje pruža građanima, a u skladu sa normama usvojenih ISO standarda kvaliteta, sarajevska Općina Centar redovno obavlja anketiranje korisnika njenih usluga.
Anketiranje građana o uslugama Općine Centar

Na bazi detaljne analize odgovora, sugestija i prijedloga anketiranih, općinske službe će poduzeti mjere i donijeti odluke kojima će se dalje unapređivati kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

 

Podsjećamo da se ovogodišnje anketiranje građana provodi od 16. do 30. decembra 2013. godine. Anketiranje je dobrovoljno i anonimno. Anketne listiće građani mogu dobiti u zgradi Općine Centar (Mis Irbina 1) i to u šalter-sali Matičnog ureda i na Info-punktu; kao i u prostorijama svih 15 mjesnih zajednica. Anketni listić moguće je odštampati sa općinske web stranicewww.centar.ba. Popunjene anketne listiće građani mogu ubaciti u kutije koje su postavljene na pomenutim punktovima, poslati ih redovnom poštom ili elektronskim putem na e-mail adresu: iso@centar.ba.

 

Pozivamo građane da se u što većem broju odazovu ovoj anketi u cilju daljeg poboljšanja kvaliteta usluga općinske administracije.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti