Općina Centar donirala 8.700 KM za Osnovnu školu ''Nafija Sarajlić''

U prostorijama Osnovne škole ''Nafija Sarajlić'' (Patriotske lige 57) 3. decembra 2013. godine načelnik Općine Centar Dževad Bećirević i direktor ove škole Zijad Numić potpisali su protokol o realizaciji sredstava u iznosu od 8.700 KM koja su iz budžeta Općine Centar izdvojena toj obrazovnoj ustanovi.
Općina Centar donirala 8.700 KM za Osnovnu školu ''Nafija Sarajlić''

Donirana sredstva Općine Centar namijenjena su za rekonstrukciju podnih površina i postavljenje PVC podova u tri učionice škole ''Nafija Sarajlić''.

 

Uz riječi zahvalnosti središnjoj sarajevskoj općini i načelniku Dževadu Bećireviću za podršku i dugogodišnju saradnju, direktor škole Nijaz Numić je kazao: ''Donacijama Općine Centar u našoj školi su urađene nove podne površine za devet učionica, a sa ovim grantom ćemo izvršiti rekonstrukciju u još tri učionice. Da bi svi radovi bili završeni neophodna je rekonstrukcija oko 290 kvadratnih metara podne površine.''

 

Potpisivanju protokola prisustvovali su Mustafa Resić, savjetnik općinskog načelnika i Zakira Šero, pomoćnica načelnika za obrazovanje, kulturu i sport.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti