Javna rasprava o Nacrtu pravilnika o stipendiranju

Općinsko vijeće Centar je na 11. redovnoj sjednici, održanoj 31. oktobra 2013. godine, usvojilo Nacrt pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendije ''Prof. dr. Husein Kulenović'' i uputilo ga u javnu raspravu u trajanju od 15 dana.
Javna rasprava o Nacrtu pravilnika o stipendiranju

Učešće u javnoj raspravi, koja će trajati do 30. novembra 2013. godine, mogu uzeti vijećnici Općinskog vijeća Centar, parlamentarne stranke koje učestvuju u radu Općinskog vijeća, klubovi vijećnika, radna tijela Općinskog vijeća, udruženja građana, boračke organizacije, zainteresirana fizička i pravna lica.

Nacrt pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendije ''Prof. dr. Husein Kulenović'' sa zaključkom Općinskog vijeća objavljen je na oglasnoj ploči Općine Centar (Mis Irbina 1), kao i na web stranici Općine Centar: www.centar.ba u rubrici ''Konkursi i oglasi''.

Prijedlozi, primjedbe, mišljenja i sugestije na Nacrt pravilnika mogu se u navedenom roku trajanja javne rasprave dostaviti na adresu: Općina Centar, Mis Irbina 1, općinskom načelniku i predsjedavajućoj Općinskog vijeća Centar.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti