Malonogometni turnir u znak sjećanja na poginule radnike Kliničkog centra

U znak sjećanja na hrabre uposlenike Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu koji su tokom proteklog rata prilikom spašavanja tuđih žrtvovali svoje živote, održan je 12. oktobra 2013. godine drugi po redu ''Malonogometni turnir KCUS 2013.'' na sportskom terenu firme ''Sporta'' u Hotonju.
Malonogometni turnir u znak sjećanja na poginule radnike Kliničkog centra

Prije zvaničnog početka turnira, položeno je cvijeće ispred spomen-ploče u krugu Kliničkog centra i odata dužna počast svim stradalim uposlenicima.

Na malonogometnom turniru je učestvovalo 12 ekipa iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Prvo mjesto je osvojila ekipa DIP-a (Dijagnostika i poliklinika), drugo mjesto je pripalo ekipi sa Klinike za fizijatriju i rehabilitaciju. Trećeplasirana je ekipa sa Klinike za bolesti uha, grla i nosa, kojoj je pehar za treće mjesto uručio Adil Katica, pomoćnik načelnika za lokalnu samoupravu Općine Centar.

 

U pauzi malonogometnog turnira odigrana je revijalna utakmica između fudbalskih ekipa Općine Centar i ''Sarajevoosiguranja''. Bolje fudbalske vještine pokazali su uposleni ''Sarajevoosiguranja'' koji su savladali ekipu Centra rezultatom 9:7. Za malonogometnu ekipu iz Općine Centar su nastupali: Mujo Mirvić, Nedžad Buzar, Amir Mujan, Elvis Šatrović, Adil Katica i Mirza Tabučić.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti