IZDVOJENO 40.000 MARAKA

Nastavak finansijske podrške projektima KJP Centar Skenderija

U Općini Centar je upriličeno potpisivanje ugovora o dodjeli finansijskih sredstava u iznosu od 30.000 maraka koje ova lokalna zajednica izdvaja za potrebe nabavke opreme za projekat Pop Rock škole, a koji realizuje Kantonalno javno preduzeće Centar Skenderija Sarajevo, te dodatnih 10.000 maraka za potrebe programskih projekata od značaja za Općinu, a koji se realizuju u prostorijama Kulturno sportskog centra Skenderija.

U ime Općine Centar ugovor je potpisao načelnik Srđan Mandić naglasivši da će Općina Centar nastojati i u budućnosti pružati podršku i pomoć koliko god to budu omogućavala finansijska sredstva.

-Želim vam puno uspjeha u radu, a siguran sam da će Općina, u skladu sa finansijskim mogućnostima i u budućnosti nastaviti davati svoj doprinos razvoju i promociji kulture i sporta u našoj zemlji, objasnio je načelnik Mandić.

U ime Kantonalnog javnog preduzeća Skenderija, ugovor je potpisao direktor Damir Petrinić, koji se ovom prilikom zahvalio načelniku Mandiću na finansijskoj podršci.

Potpisivanju ugovora u ime Općine Centar prisustvovala je i pomoćnica načelnika za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Lejla Dizdarević.