OPĆINA IZDVOJILA 10.000 KM

Nastavak finansijske podrške održavanju sportskih sadržaja u KSC Skenderija

U Općini Centar je upriličeno potpisivanje ugovora o dodjeli finansijskih sredstava koje ova lokalna zajednica izdvaja za potrebe programskih projekata od značaja za Općinu, a koji se realizuju u prostorijama Kulturno sportskog centra Skenderija.

U ime Općine Centar ugovor je potpisao načelnik dr. Nedžad Ajnadžić naglasivši da će Općina Centar nastojati i u budućnosti pružati podršku i pomoć koliko god to budu omogućavala finansijska sredstva.

 

-Nadam se da će vam sredstva koja ste dobili od Općine Centar biti od koristi. Želim vam puno uspjeha u radu, a sigurna sam da će Općina, u skladu sa finansijskim mogućnostima i u budućnosti nastaviti davati svoj doprinos razvoju i promociji kulture i sporta u našoj zemlji, objasnio je načelnik Ajnadžić.

 

U ime Kantonalnog javnog preduzeća Skenderija, preduzeća koje je zaduženo za upravljanjem KSC Skenderija, ugovor je potpisao direktor Amer Kapo, koji se ovom prilikom zahvalio načelniku Ajnadžiću i Općinskom vijeću Centar na finansijskoj podršci.

 

Potpisivanju ugovora u ime Općine Centar prisustvovali su i šef Kabineta Fahrudin Kurtović i pomoćnica načelnika za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu i društvene djelatnosti Jasmina Fazlić.