U petak na sceni u Jelićevoj stand-up komedija „Pozadina sa pečatom“

U petak, 9. oktobra u 20 sati, Teatarska scena Jelićeva ugostit će Dušku Mušić, književnicu i komičarku iz Ploča, koja će izvesti svoju prvu stand-up komediju „Pozadina sa pečatom“.

-Ne prestaju se želje ostvarivati zbog godina, nego radi toga što prestanete željeti. Na svoj šezdeseti napisala sam deset želja koje bih do sedamdesete trebala ostvariti. Zacrtala ih i sanjala, većinu njih ostvarila. Nedavno sam razmišljala smije li se promijeniti želja, precrtati stara i umjesto nje napisati neka nova, jača, snažnija. Naravno da smijem. Ja mogu sve što hoću, i hoću sve što srce poželi…, riječi su Duške Mušić.

 

Ulaznice za stand-up komediju „Pozadina sa pečatom“ su već u prodaji i mogu se nabaviti po cijeni od 7 KM u prostorijama JU Centar kulture i mladih (Jelića 1). Broj mjesta je ograničen, a predstava će biti odigrana uz poštivanje svih propisanih mjera.

 

Dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefone: +387 33 232 594, +387 33 232 595, putem Facebooka ili web stranice www.centarkulture.ba