Javni poziv za učešće u programu „Skills akademija“

Udruženje „Motivator“ je sredinom oktobra prošle godine pokrenulo projekt „Idea Lab” - poduzetnički centar koji je smješten u prostorijama „HUB 387“ u Maglajskoj ulici kod Sarajevo City Centra na Marijin dvoru.

„Idea Lab“ je zamišljen kao jedinstveni prostor za pružanje podrške mladima u pogledu sticanja potrebnih znanja i vještina za zapošljavanje i samozapošljavanje, te kreativno djelovanje mladih. Projekt „Idea Lab“ je finansijski podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), kojeg finansira Europska unija kao i Općina Centar, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

U cilju realizacije projekta, Udruženje „Motivator“ poziva mlade ljude dobi od 20 do 35 godina da se prijave na javni poziv za učešće u programu „Skills akademija“. U okviru navedenog programa planirano je da budu održana četiri modula prema sljedećem rasporedu:

 

Modul 1 u periodu od 6. do 7. aprila 2019. godine (Uključivanje na tržište rada - pisanje motivacionog pisma i CV-a).

Modul 2 u periodu od 20. do 21. aprila 2019. godine (Administrativni poslovi - office menagment).

Modul 3 u periodu od 11. do 12. maja 2019. godine (Poslovna korespondencija i poslovna komunikacija).

Modul 4 u periodu od 18. do 19. maja 2019. godine (Projektni menadžment).

 

Prijavu na javni poziv moguće je slati najkasnije do 4. aprila 2019. godine do 16 sati popunjavanjem aplikacije na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1aR7Cc9WAJykLU4qJD9QSGR0PBz4P2wmwlJeOz98InHY/edit

Sve dodatne upite slati na motivator.info@gmail.com