05.12.2017.
Sutra otvorenje sedmog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa
Paljenjem lampica na bogato ukrašenoj jelki u parku Hastahana, odnosno „Parku prof. dr. Nijaza Durakovića“ na Marijin Dvoru predstavnici organizatora, Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo i Općine Centar će u srijedu, 6. decembra 2017. godine u 19 sati simbolično otvoriti sedmi po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Naime, najveseliji sarajevski zimski događaj Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će se dešavati u parku Hastahana, i to u vremenu od 6. decembra 2017. godine do 13. januara 2018. godine, a u okviru tog perioda Sarajlije će zajedno proslaviti sve praznike koji se slave krajem jedne i početkom druge godine.

 

Coca-Cola Sarajevo Holiday market ponudit će i ove godine bogat sadržaj koji ima cilj upotpuniti prazničnu sezonu i načiniti zimsku bajku u središtu glavnoga grada Bosne i Hercegovine, koja će biti atrakcija za građane i posjetitelje Sarajeva.

 

Među ponuđenim sadržajima ponovno će biti i ledena ploha gdje je Općina Centar Sarajevo obezbijedila besplatne termine za sve ljubitelje klizanja i to do 11. februara 2018. godine.

 

2013 © Sva prava pridržana. Općina Centar Sarajevo.